Full undersøkelse med rens

Forebyggende tannhelse er nøkkelen til et liv med sunne tenner. Hos tannlege Tom Stokke tilbyr vi grundig undersøkelse, rens og veiledning for å sikre et friskt smil. Vi bruker moderne teknologi, inkludert røntgenbilder, for å diagnostisere eventuelle behandlinger.

Alltid behagelig å være pasient her. Han er tålmodig, mild og forklarende! Har ingen betenkeligheter med å anbefale denne klinikken på det sterkeste!

- Vurdering hentet fra legelisten.no
Opplever Tom som en nøyaktig og samvittighetsfull tannlege som har de beste løsninger for pasienten. Stiller opp på kort varsel når det er nødvendig og følger opp pasienten gjennom hele prosessen.

- Vurdering hentet fra legelisten.no
Make Our Clients Smile - Dentistry X Webflow Template
Full undersøkelse med rens

Behandlingen inkluderer

  • Normal undersøkelse: Vi undersøker tennene, tannkjøttet og munnhulen for å avdekke eventuelle problemområder.
  • Røntgenbilder: Vi tar opptil fire røntgenbilder for å få et mer detaljert bilde av tannhjernen og røttene. Disse bildene kan brukes til sammenligning ved neste besøk for å se eventuelle endringer.
  • Fjerning av tannstein: Vi fjerner tannstein med ultralyd for å forebygge tannkjøttsykdom og andre problemer.
  • AirFlow: Vi bruker AirFlow for å fjerne belegg og overfladiske misfarginger skånsomt og effektivt.
  • Veiledning og informasjon: Vi gir deg råd og veiledning om hvordan du best kan ivareta din egen munnhelse.
Full undersøkelse med rens

Regelmessige sjekker og rens av tenner, tannkjøtt og munnhule anbefales for å opprettholde en sunn munnhelse gjennom livet. Vi utfører røntgenundersøkelser for å diagnostisere eventuelle tann- og tannkjøttsykdommer, samt undersøker munnslimhinnen.

Ved hjelp av ultralyd fjerner vi tannstein og misfarging av tenner, etterfulgt av polering med enten AirFlow eller poleringspasta. Tannstein kan samle seg mellom tenner og ved tannkjøttkanten, og bør fjernes for å opprettholde god munnhelse.

Hos Tom Stokke, din tannlege i Drammen, får du råd og veiledning for å opprettholde et sunt tannstell, slik at du kan forebygge tannproblemer og andre munnrelaterte sykdommer. Dersom vi oppdager behov for ytterligere behandling, vil vi gi deg tilbud om videre behandling.

Vi legger vekt på å gi deg forutsigbare kostnadsoverslag og informasjon om sluttsummen.

Har du spørsmål? Kontakt oss gjerne på tlf: 32 20 00 40.

Noen av våre veldig fornøyde pasienter

Stars - Dentistry X Webflow Template

“Trygg opplevelse”

En trygg og fin opplevelse får du hos Tannlege Tom Stokke. Han er faglig dyktig , nøye og korrekt! Følte meg beroliget under behandling fordi han er varsom og forteller under hele behandlingen hva som skal skje ! Dette er viktig for meg som er litt redd 😊Anbefaler denne tannlegen på det varmeste.

Legelisten
Stars - Dentistry X Webflow Template

“Behagelig

Alltid behagelig å være pasient her. Han er tålmodig, mild og forklarende.

Legelisten
Stars - Dentistry X Webflow Template

"God snill og omsorgsfull”

Jeg har bare god erfaring å si om Tom da jeg besøkte ham for behandling av tennene mine. Tom er en god, snill og omsorgsfull tannlege. Anbefaler han på det varmeste.

Legelisten
Stars - Dentistry X Webflow Template

“Flink og real

Har litt tannlege skrekk men nå måtte jeg ta en sjekk av tenner. Fikk anbefalt Tom Stokke. Han er flink, forklarte så jeg forsto og real og rett frem. Kan sterkt anbefale!

Vurdering hentet fra legelisten.no
Stars - Dentistry X Webflow Template

“Helt super”

Alltid behagelig å være pasient her.Han er tålmodig, mild og forklarende!Har ingen betenkeligheter med å anbefale denne klinikken på det sterkeste!


Vurdering hentet fra legelisten.no
Stars - Dentistry X Webflow Template

“Meget god behandling - dyktig tannlege

Jeg har vært hos Tom Stokke 2 ganger og er superfornøyd. Hater å gå til tannlege og pleier å unngå det. Sist jeg var hos tannlege var i 2019. Følte meg trygg og godt ivaretatt her og kommer til å fortsette å gå her. Anbefales på det varmeste.


Vurdering hentet fra legelisten.no