Undersøkelse og tannbleking

Hos Tannlege Tom Stokke tilbyr vi en skånsom og effektiv bleking av dine tenner. For å sikre best mulige resultater og et hvitere smil er det nødvendig å ta en undersøkelse av din munnhelse og tenner. Dette sikrer en enkel og smertefri bleking av tenner. Velkommen til våre nydelige lokaler i Drammen.

Alltid behagelig å være pasient her. Han er tålmodig, mild og forklarende! Har ingen betenkeligheter med å anbefale denne klinikken på det sterkeste!

- Vurdering hentet fra legelisten.no
Opplever Tom som en nøyaktig og samvittighetsfull tannlege som har de beste løsninger for pasienten. Stiller opp på kort varsel når det er nødvendig og følger opp pasienten gjennom hele prosessen.

- Vurdering hentet fra legelisten.no
Make Our Clients Smile - Dentistry X Webflow Template
Undersøkelse og tannbleking

Behandlingen inkluderer

  • Stop hullene i sporene: Tannfyllinger forhindrer hull i tennene fra å bli større og potensielt forårsake alvorlige problemer.
  • Spis komfortabelt: Hull kan gjøre tygging smertefullt. Tannfyllinger gjenoppretter tannens funksjon, slik at du kan nyte all slags mat uten ubehag.
  • Si hei til et flott smil: Tannfyllinger bruker tannfarget materiale for å gi et naturlig utseende. Du kan smile bredt uten å bekymre deg for synlige hull.
  • Beskytt mot infeksjon: Hull i tennene kan føre til infeksjoner. Tannfyllinger forsegler hullet og beskytter tannen mot bakterier.
  • Langvarig løsning: Moderne tannfyllinger er slitesterke og kan vare i mange år med god tannpleie.
Undersøkelse og tannbleking

Fjerning av misfarging på tennenes overflate (tannrens og AirFlow) vil ikke endre tennenes farge, men kan gi et lysere og friskere utseende. For å oppnå en enda lysere farge, kreves bruk av et blekemiddel som fjerner fargestoffer fra tannemaljen. Hos Tannlege Tom Stokke starter en profesjonell tannblekingsbehandling med rensing og fjerning av tannstein, etterfulgt av avtrykk av dine tenner og produksjon av individuelt tilpassede blekeskinner. Disse skinnene og blekemiddelet får du med deg hjem, sammen med veiledning om hvordan du oppnår best mulig resultat.

Noen av våre veldig fornøyde pasienter

Stars - Dentistry X Webflow Template

“Trygg opplevelse”

En trygg og fin opplevelse får du hos Tannlege Tom Stokke. Han er faglig dyktig , nøye og korrekt! Følte meg beroliget under behandling fordi han er varsom og forteller under hele behandlingen hva som skal skje ! Dette er viktig for meg som er litt redd 😊Anbefaler denne tannlegen på det varmeste.

Legelisten
Stars - Dentistry X Webflow Template

“Behagelig

Alltid behagelig å være pasient her. Han er tålmodig, mild og forklarende.

Legelisten
Stars - Dentistry X Webflow Template

"God snill og omsorgsfull”

Jeg har bare god erfaring å si om Tom da jeg besøkte ham for behandling av tennene mine. Tom er en god, snill og omsorgsfull tannlege. Anbefaler han på det varmeste.

Legelisten
Stars - Dentistry X Webflow Template

“Flink og real

Har litt tannlege skrekk men nå måtte jeg ta en sjekk av tenner. Fikk anbefalt Tom Stokke. Han er flink, forklarte så jeg forsto og real og rett frem. Kan sterkt anbefale!

Vurdering hentet fra legelisten.no
Stars - Dentistry X Webflow Template

“Helt super”

Alltid behagelig å være pasient her.Han er tålmodig, mild og forklarende!Har ingen betenkeligheter med å anbefale denne klinikken på det sterkeste!


Vurdering hentet fra legelisten.no
Stars - Dentistry X Webflow Template

“Meget god behandling - dyktig tannlege

Jeg har vært hos Tom Stokke 2 ganger og er superfornøyd. Hater å gå til tannlege og pleier å unngå det. Sist jeg var hos tannlege var i 2019. Følte meg trygg og godt ivaretatt her og kommer til å fortsette å gå her. Anbefales på det varmeste.


Vurdering hentet fra legelisten.no